Interactive designer / art director

Solliciteer nu

Pixelfarm zoekt talentvolle Interactive Art Director

Als interactive art director zorg je bij Pixelfarm voor het juiste "plaatje". Met een voorliefde voor steengoed online werk zorg je voor enthousiaste reacties bij zowel klant als je team!

FULL-TIME · ROTTERDAM

De functie

Als Interactive Art Director ben je verantwoordelijk voor het vormen van een digitaal product. Dit kan een gave microsite zijn boordevol animaties maar ook een strakke corporate website. Je bent vanaf het begin af aan betrokken bij trajecten waarbij je met passie letterlijk en figuurlijk "vorm geeft" aan projecten. Hierbij schakel je tussen klant, account management en je collega's van front-end.

Hoe is het om een "farmer" te zijn?

Als farmer kom je in een hecht bedrijf terecht waar we met zijn allen zuinig zijn op wat we opgebouwd hebben. Bij Pixelfarm is het hard werken, lol hebben en samen met een team ergens vol voor gaan. Als farmer krijg je zowel vrijheid als verantwoordelijkheid en bepaal je grotendeels zelf tot waar je naartoe groeit. Als je bij ons werkt vinden we het belangrijk dat jij het naar je zin hebt en elke dag gemotiveerd en met energie naar binnen stapt. Dat betekent dat we goed voor elkaar zorgen en elkaar stimuleren om het maximale eruit te halen.

Onze ideale Interactive Art Director

  • Heeft een sterke portfolio in online werk
  • Heeft een afgeronde HBO opleiding
  • Werkt met Sketch & Photoshop
  • Kan illustreren 
  • Denkt interactief (met name animaties en transities)

Hoe verder?

Solliciteer direct met één druk op de knop. Stuur bij voorkeur je Dribbble portfolio mee of een link naar je website. Je krijgt vaak dezelfde dag of de dag erop een reactie. Vragen over de vacature? Bel gerust met Stephan de Graaf op 06 46 055 018.